Openschuifbare terrasoverkappingen

AlgemeenMet de openschuifbare terrasoverkappingen kies je zelf of je in de zon of in de schaduw wilt zitten. Doordat het doek volledig open schuift met een knop op de afstandbediening kan je volop van de zon genieten of de zon volledig weren wanneer jij dat wilt! Wij hebben voor u de Cortona zonwering en de Padua zonwering.


Cortona zonwering


Praktische schoonheid en uniek zonweringssysteem om ook op lastige plaatsen beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. De Cortona kan zowel vrijstaand, aan een gevel of op een schutting gemonteerd worden. Technisch vernuft en vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Van buitenaf geen bouten en moeren zichtbaar. Uitbreidbaar met screens om voor-en zijkanten af te schermen.

cortona zonwering, overkapping, terrasoverkapping

Padua zonwering


Deze terrasoverkapping wordt uitgevoerd met een ultra sterk PVC doek dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook bij deze terrasoverkappingen zijn er tal van uitbriedingsmogelijkheden: screens, schuifwanden, glaswanden, windschermen, ingebouwde LED-verlichting, terrasverwarming, ... De stevige constructie zorgt ervoor dat je maximaal kan genieten van jouw tuin!

padua zonwering, overkapping, terrasoverkapping
Meer weten? Vraag gratis de terrasoverkapping brochure aan

Waar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top