Screens

Algemeen

Een screen bedekt uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt van screens één van de meest doeltreffende zonwering.

V599 Ritz-screen

De Ritz-screen® is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritzscreen® buitengewoon windvast en betrouwbaar. En draagt dan ook het GS-keurmerk van TÜV. Dit keurmerk staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

ritz-screen

V599 XL ritz-screen

Een speciale uitvoering van de V599 die tot een breedte van 6m kan in 1 stuk. Dankzij de grotere ronde bovenbak en het stevige framework moet je niet inboeten aan stevigheid en windvastheid van deze screen.

V599 R ritz-screen

Een windvast ritz-screen die afgewerkt is met een vierkante design bovenbak. Kan uitgevoerd worden tot een maximale breedte van 4meter.

V540 mini Ritz-screen

Een budgetvriendelijk standaard instapmodel met een kleinere bovenbak in rechte of afgeschuinde afwerking. Ideaal voor kleinere tot middelgrote raampartijen.

V585/V595 screen

De standaard screen is leverbaar in diverse modellen. U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij uw huis en uw smaak past. De bediening kan elektrisch of manueel met een draaistang.

klassieke screen

Screen met kabelgeleiding

Standaard zonwering screen waarbij de zijdelingse geleiders vervangen zijn door stijlvolle stalen kabels. Vanwege hun esthetisch aspect worden kabelscreens zowel binnen als buiten gebruikt als functionele en decoratieve zonwering.

Meer weten? Vraag gratis onze screen brochure aan.

Top