Lamellendak

AlgemeenSpeel met het licht! De kantelbare lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop. Op deze manier bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval. Als de lamellen gesloten zijn is de overkapping spatwaterdicht. Bovendien voldoet het Verano lamellendak aan de strenge Europese veiligheidsnormen inzake sneeuwbelasting. Bij Verano zijn de lamellendaken verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.


Arezzo lamellendak


U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw en u bent beschermd tegen de zon. Aangezien de lamellen te kantelen zijn, geniet u van aangename temperaturen. Alles is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, u bent dus van alle comfort voorzien.

arezzo lamellendak

Rapallo lamellendak


Een lamellendak waarbij de lamellen ook opengeschoven kunnen worden.De lamellen openen, sluiten en kantelen met behulp van een fluisterstille motor. Een uniek stukje innovatie dat zorgt voor een schaduwrijke plaats in je tuin of op je terras. Ook hier zijn de uitbreidingsmogelijkheden weer talrijk: screens, glaswanden, windschermen, LED- verlichting, verwarming, ....

rapallo lamellendak
Meer weten? Vraag gratis de brochure aan

Waar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top