Openschuifbare terrasoverkappingen

AlgemeenMet de openschuifbare terrasoverkappingen kies je zelf of je in de zon of in de schaduw wilt zitten. Doordat het doek volledig open schuift met een knop op de afstandbediening kan je volop van de zon genieten of de zon volledig weren wanneer jij dat wilt! Wij hebben voor u de Tumba zonwering, bekroond met de Red Dot Award en de Cortona zonwering.


Tumba zonweringRed Dot Award voor pergola zonwering Tumba. De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp en uitstraling gecreeerd. De visuele impact van verbindingsonderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een zeer efficiente bescherming tegen zowel zon als regen. tumba zonwering, overkapping, terrasoverkapping

Meer weten? Vraag gratis de terrasoverkapping brochure aan


Cortona zonwering


Praktische schoonheid en uniek zonweringssysteem om ook op lastige plaatsen beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. De Cortona kan zowel vrijstaand, aan een gevel of op een schutting gemonteerd worden. Technisch vernuft en vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Van buitenaf geen bouten en moeren zichtbaar. Uitbreidbaar met screens om voor-en zijkanten af te schermen.

cortona zonwering, overkapping, terrasoverkappingWaar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top