Powerview bediening

Algemeen

Naast de mooiste raambekleding, hebben wij nu ook de slimste raambekleding. Dit innovatieve draadloze systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle Powerview gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van 1 enkel raam tot in het hele huis. Allemaal naar eigen wens. PowerView® Motorisation is bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept.

Nauwkeurige bediening

Mogelijkheid tot nauwkeurig bedienen van je raamdecoratie, zowel door deze op en neer te halen of door deze te tuimelen. Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste positie en bedien deze met de Powerview App vanaf je tablet of smartphone.

Flexibele programmering

Met de Powerview App kun je gepersonaliseerde scenes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde positie, op elk moment van de dag. Eens je jouw scenes hebt ingesteld, gebeurt alles automatisch, zonder dat je zelf nog iets hoeft te doen. Van 1 enkel raam tot alle ramen in huis.

Energiezuinig

Wakker worden met het zonlicht op je gezicht of bij zonsondergang de kou buitenhouden? De Powerview hub berekent het tijdstip van zonsopgang en ondergangwaardoor, indien gewenst, je raamdecoratie automatisch in beweging komt.

Veilig en kindvriendelijk

Bedien je raamdecoratie met de remote connect van op afstand en simuleer zo uw aanwezigheid om ongewenste gasten buiten te houden. Dankzij het koordloos systeem is deze ook kindvriendelijk want kinderen en huisdieren kunnen niet verstrikt geraken in loshangende koorden of touwen.

Batterij aangedreven

Bijna alle Powerview raamdecoratie werkt op batterijenen zijn daardoor gemakkelijk te installeren, onderhouden en te bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.

Meer weten? Vraag gratis de brochure aan

Top