Rolluiken

AlgemeenOnze rolluiken zijn standaard uitgerust met een stevigere en dikkere lamel, waardoor je nog meer geniet van de belangrijkste voordelen van een rolluik, met name veiligheid, privacy en isolatie. De lamellen zijn bovendien onderling verbonden, waardoor ze niet kunnen vastlopen of van elkaar verschuiven. Zowel voor de lamellen als de omkasting heb je de keuze uit talrijke kleuren. Zo sluit je rolluik perfect aan bij de stijl van je woning.

Modern bedieningscomfort zowel manueel of elektrisch met een fluisterstille weggewerkte Somfy motor. ook bediening met een geïntegreerde zonne-cel is mogelijk. Kies voor tijd-sturing om een bewoonde indruk te geven ook als u er niet bent, dankzij voorgeprogrammeerde instructies.


Voorzetrolluiken


Deze rolluiken plaatsen we zonder breekwerken aan de buitenzijde van het raam of de gevel. Het is de perfecte oplossing voor woningen die nog geen rolluiken hebben.

voorzetrolluik

Inbouwrolluiken


Inbouwrolluiken integreren we naadloos in je gevel. Wanneer ze open staan, zie je de rolluiken bijna niet. Eens neergelaten staan ze strak in het gevelvlak. Om inbouwrolluiken te plaatsen moet er boven het raam de nodige ruimte zijn voor het rolluik en de oprolas. Vaak worden inbouwrolluiken samen met je ramen geplaatst. Ook oude inbouwrolluiken kunnen we perfect vervangen of automatiseren.

inbouwrolluik

Meer weten? Vraag gratis de rolluiken brochure aan

Veiligheidsrolluiken


De RV49-Safe is een buitengewoon stevig rolluik dat extra bescherming en veiligheid biedt. Het rolluik bestaat uit 'gewone' lamellen en kleinere tussenlamellen. Wanneer het rolluik van buiten geforceerd wordt opgetild, kantelen de tussenlamellen. Dit maakt het onmogelijk het rolluik verder te openen. Bovendien is het complete systeem uitgevoerd met massiever en zwaarder materiaal.

veiligheidsrolluik
Meer weten? Vraag gratis de rolluiken brochure aan

Rolpoorten


Met rolpoorten van Verano ® kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen en kunnen ze niet opgetild worden. Rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter.

rolpoort, rolpoorten

Meer weten? Vraag gratis de rolluiken brochure aan

Waar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top