Screens | zip screens | Ritsscreens

Algemeen

Een (zip)screen bedekt uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt van screens één van de meest doeltreffende zonwering.

V599 ritsscreen

Deze ritscreen is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritzscreen® buitengewoon windvast en betrouwbaar. En draagt dan ook het GS-keurmerk van TÜV. Dit keurmerk staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

ritz-screen, zip screen, ritsscreen

V599 XL ritsscreen

Een speciale uitvoering van de V599 ritsscreen die tot een breedte van 6m kan in 1 stuk. Dankzij de grotere ronde bovenbak en het stevige framework moet je niet inboeten aan stevigheid en windvastheid van deze screen.

V599 ritsscreen

Een windvast ritsscreen die afgewerkt is met een vierkante design bovenbak. Deze zip screen kan uitgevoerd worden tot een maximale breedte van 4 meter.

V540 mini ritsscreen

Een budgetvriendelijk standaard instapmodel met een kleinere bovenbak in rechte of afgeschuinde afwerking. Ideaal voor kleinere tot middelgrote raampartijen.

V585/V595 screen

De standaard screen is leverbaar in diverse modellen. U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij uw huis en uw smaak past. De bediening kan elektrisch of manueel met een draaistang.

klassieke screen, ritz-screen, zip screen, ritsscreen

Screen met kabelgeleiding

Standaard zonwering screen waarbij de zijdelingse geleiders vervangen zijn door stijlvolle stalen kabels. Vanwege hun esthetisch aspect worden kabelscreens zowel binnen als buiten gebruikt als functionele en decoratieve zonwering.

Meer weten? Vraag gratis onze screens brochure aan.

Waar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top