Vaste terrasoverkappingen

AlgemeenZeer prijsgunstig. Maak van uw terras een gezellig verlengstuk van uw woonruimte. U kunt de profielen verkrijgen in elk gewenst kleur om deze zo goed mogelijk af te stemmen op uw smaak. De terrasoverkapping is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De platen zijn van polycarbonaat (opaal of helder), of beschikbaar in glas. De afvoer van regenwater is weggewerkt in de staander. Uitbreidbaar met talrijke opties : ingebouwde verlichting, zonwering op of onder de bladen, screens om de voorkant en zijkanten af te sluiten, glazen wanden om af te sluiten.


Terrasoverkapping met polycarbonaat


Een terrasoverkapping voor een zeer gunstige prijs! Polycarbonaat is een uiterst sterke kunststof die nagenoeg onbreekbaar is. Bovendien is het een uiterst licht materiaal. De eenvoudige uitstraling, degelijke materialen en het strakke design maken deze terrasoverkapping uniek. Dit basismodel kan helemaal naar je wensen worden aangepast met onder andere screens , glaswanden, schuifwanden, ingebouwde verlichting, terrasverwaming, ...

terrasoverkapping met polycarbonaat

Terrasoverkapping met glas


Standaard beschikbaar in wit, ivoor of antraciet structuurlak. Toch op zoek naar een andere kleur? Geen probleem! De terrasoverkappingen van Verano zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Strak of klassiek gootprofiel? Onze adviseurs staan jou graag bij met het nodige advies. Wij zorgen er voor dat jouw overkapping helemaal voldoet aan je wensen!

terrasoverkapping met glas

Meer weten? Vraag gratis de overkapping brochure aan

Terrasoverkapping met sierornamenten


Geen strak design maar sierlijke en rustieke ornamenten met een klassieke goot. De Victoriaanse elementen zorgen voor een fraai en decoratief aanzicht. Deze terrasoverkapping kan uitgevoerd worden met gelaagd glas of polycarbonaat en is een waardevolle aanwinst voor je tuin!

terrasoverkapping met sierornamenten
Meer weten? Vraag gratis de overkapping brochure aan

Waar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top