Verandazonwering

Algemeen

Met een verandazonwering is het steeds aangenaam vertoeven in je veranda of onder je terrasoverkapping . Stem je verandazonwering volledig af op je veranda of overkapping en kies het doek en de profielkleur dat er het beste bij past. De doeken zijn uiterst zonwerend, waterafstotend en lichtdoorlatend. Hierdoor creƫer je een aangename sfeer onder je veranda of overkapping en worden schadelijke UV stralen volledig tegen gehouden. Een verandazonwering is standaard voorzien van een SOMFY motor voor een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast kan je ook kiezen om je verandazonwering te voorzien van een zon-en/of windautomaat zodat deze automatisch op en neer gaat wanneer nodig.

V610 Oslo verandazonweringritz-screen

NIEUW ! V642 Tumba zonwering

Met de V642 Tumba zonwering kunt u heerlijk genieten van uw veranda, serre of terrasoverkapping , omdat u zelf de warmte en lichtinval kunt bepalen. De zonwerende en waterafstotende polyester doeken van de Tumba verandazonweringen zijn voorzien van een ritssysteem en zo ook 100% weersbestendig.

Door het gepatenteerde "auto-lock" systeem wordt het doek mooi en strak aangespannen in de smalle cassette. De extra optie ledverlichting maken dit stijlvolle product helemaal af!. Er zijn twee typen: type A (verandazonwering) en type B (pergolazonwering). De laatste is uitgerust met verticale palen aan het uiteinde en dient aan een muur te worden bevestigd. Hierdoor is deze variant een zonwering en overkapping in 1.

ritz-screen

Meer weten? Vraag gratis onze verandazonwering brochure aan.

Waar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top