Knikarmschermen - Algemeen

Algemeen

zonnetent cannes
Zonneschermen laten u optimaal genieten van het buitenseizoen. U geniet onder uw zonnescherm nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur.

Wij maken alle zonneschermen op maat, lakken het framewerk eventueel in een RAL kleur naar keuze, zodat uw zonnescherm perfect past bij de uitstraling van uw huis en tuin.

Doeken van de zonneschermen

Al onze zonwering doeken zijn:
  • Schimmelwerend
  • Vet- en vuilafstotend
  • UV-bestendig
  • Luchtdoorlatend
  • Kleurvast
De collectie is zeer uitgebreid met uni stoffen, streepjesmotieven en andere dessins. Voor een beeld van de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de site van Dickson of onze eigen Verano doekencollectie raadplegen.


Wij kunnen uw doek of volant laten bedrukken met uw logo of tekst in lettertype naar keuze. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bediening van het zonnescherm

Manuele bediening via een draaistang of elektrische bediening is mogelijk. Via ofwel een drukknop en/of een afstandsbediening kunt u uw scherm open en dicht laten gaan.
U kunt uw zonnescherm ook voorzien van een tijdklok, zon-of windwachter. Zo gaat uw zonnetent volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weersomstandigheden bepalen.

Types zonneschermen

Wij hebben verschillende types knikarmschermen in ons aanbod, afhankelijk van het uitzicht, functionaliteit en budget. Bekijk ons overzicht van de meest gangbare modellen.

Waar is Sundesign actief?

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen.

Regio's West-Vlaanderen?

Brugge , Oostkamp, Zedelgem, Knokke-Heist, Damme, Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Tielt, Beernem, Pittem, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Torhout en Ardooie.

Regio's Oost-Vlaanderen?

Nevele, Aalter, Eeklo, Knesselare, Waarschoot, Assenede, Kaprijke en Sint-Laureins.

Moest u regio er niet tussen staan, geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

Top